Not known Details About کبد چرب گرید ۳

کبد چرب درجه‌ی ۴ یا همان سیروز کبدی، علایمی مشابه با حالت‌های قبلی دارد و فرد مبتلا ممکن است دچار کاهش وزن، بی‌اشتهایی، ضعف، خارش، زردی پوست و دیگر موارد شود.

کبد از جمله اندام‌هایی است که قابلیت ترمیم خود به‌طور طبیعی را دارد. ضمن اینکه در صورت از بین رفتن جزئی از کبد، امکان رشد دوباره‌ی آن وجود دارد؛ به همین دلیل افراد می‌توانند بخش‌هایی از کبد خود را به بیماران نیازمند اهدا کنند. هر چند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ترجیح داده می‌شود که اهداکننده‌ی کبد، مرگ مغزی شده باشد.

کبد چرب گرید ۱ به اولین مرحله بیماری اشاره دارد که به آن «کبد چرب ساده» یا «استئاتوز کبدی» می‌گویند. در این مرحله، چربی اضافی در سلول‌های کبدی بیمار جمع می‌شوند؛ اما به‌طورکلی بی‌ضرر تلقی می‌شود. اگر تجمع چربی بیش از این پیشرفت نکند معمولا در این مرحله از بیماری علائمی بروز نکرده و عوارض جسمانی در پی ندارد.

پس از مشاهده علائم بیماری کبد چرب بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. پزشک با انجام آزمایشات مختلفی همچون سونوگرافی، سی‌تی اسکن شکم و بیوپسی کبد می‌تواند ابتلا به بیماری کبد چرب را بررسی می‌کند.

قندهای اضافه شده همچنین در غذاهای بسته‌بندی شده، کالاهای پخته شده و حتی قهوه و چای صنعتی وجود دارند. پرهیز از قندهای دیگر مانند فروکتوز و شربت ذرت نیز می‌تواند به حداقل چربی در کبد کمک کند.

در بیماری کبد چرب، قطرات چربی بیش از حد توان کبد در سلول‌های آن انباشته می‌شود. توجه به میزان دریافت چربی اشباع و قند مهم است زیرا باعث می‌شود بتوانید سطح کلسترول و تری گلیسیرید خود را کنترل کنید. چربی به دلایل زیر در کبد تجمع پیدا می‌کند:

لیمو در کاهش انواع چربی خون به ویژه کلسترول و تری گلیسیرید و در نتیجه کاهش چربی کبد مؤثر است.

گردشگران نوروزی امسال کدام شهرها را انتخاب کردند

دو شکل اصلی بیماری کبد چرب، انواع الکلی و غیر الکلی هستند:

ازآنجاکه میوه‌جات و سبزی‌جات سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند، آن‌ها را در برنامه‌ی غذایی خود جای دهید.

خبر بد این است که کبد چرب گرید ۳ معمولاً مرحله‌ای است که بیماری کبدی علائم ظاهری بیشتری خواهد داشت. ناراحتی و حساسیت و درد شدید و همچنین احساس خستگی مداوم خواهید داشت. تورم زیاد کبد در این مرحله ممکن است با فشار به طحال، باعث تورم و درد در طحال هم بشود.

کبد چرب غذاهای مفید برای کبد چرب ناشی از تجمع چربی و التهاب آن است که در درجات مختلفی تحت عنوان گریدهای کبد چرب شناخته می‌شود. شناخت نشانه‌های هر مرحله، بررسی دقیق، تشخیص و درمان به موقع از پیشرفت گریدهای کبد چرب پیشگیری می‌کند.

معمولا آزمایشات متداول برای تشخیص دقیق و تعیین شدت این بیماری، شامل موارد زیر هستند:

فیبروز کبدی: التهاب مزمن کبدی منجر به ایجاد زخم بافت‌های این اندام می‌شود. اسکارها در اطراف کبد و رگ‌های خونی هستند اما عملکرد کبد طبیعی است

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *